Ariana Grande – Si eu sunt vegan!

Ariana Grande a devenit vegană in 2013 și a explicat spunand ca ii plac foarte mult animalele. „Am fost un vegan in ultimii ani si a fost o experienta minunata pentru mine”. Evident, fiind vegana inseamna ca dieta ei evita orice facut din produse de origine animala.

Într-un interviu acordat revistei V , ea a spus cu curaj că nu crede că oamenii ar trebui să bea lapte de la vaci. De atunci, ea a vorbit în mod deschis despre alegerile, credințele și motivele ei, cu care suntem cu totul de acord.

Formatorul Arianei, Harley Pasternak, descrie dieta ei în esență, „japoneză macrobiotică”, explicând că iubește lotusul, fasolea adzuki și daikon. O dietă macrobiotică este o dietă echilibrată pentru alimente întregi care promovează sănătatea și este destul de curată. Ea a spus că ii plac afinele, fulgi de ovăz, cartofi dulci, squash de ghindă, morcovi, broccoli, banane, fructe de dragon, edamame și boluri Acai, toate fiind pe bază de plante.

Deși este de origine italiană, ea a făcut schimbări dramatice în dietă, chiar dacă alimentele tradiționale italiene se bazează foarte mult pe produsele animale. Ea a spus : „Nu mănânc multe lucruri italiene pentru că sunt vegană. Am fost crescut pe carne și brânză, așa că am avut parte de o viața obișnuită la fel ca oricine.

A recunoscut că poate fii problematic consumul de alimente vegane, dar odata cu trecerea timpului  se deschid tot mai multe restaurante vegane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.