Această supă hranitoare facuta din legume ce se prepara foarte rapid si este bogată în proteine. Ce iti poti dorii mai mult la sfarsitul unei saptamani obositoare si aglomerate.
Ingrediente pentru 4 portii
4 catei usturoi
4 căni sos de rosii
3 cesti apa
2 inimi de anghinare din coserva
1 ceașcă
400 g Naut din conserva
Busuioc proaspăt o mana mare
Spanac 6 maini mari
Sare piper dupa gust
zeama de la jumatate lamaie medie
Pâine 4 felii
Mod preparare: Decojiti si coaceti usturoiul. Se încălzeste sosul de roșii si apa. Folositi un blender pentru a face sosul punand ingredientele pe rand. Puteți mixa inimile de anghinare sau le puteți adăuga după amestecare.
Puneti in blender si boabele de naut (puteti oprii cateva boabe sfaramate si sa le adaugati la final centru a gasii in supa ceva crocant sau pentru decor)
Puneti busuiocul si spanacul
Când serviți, decorati cu busuiocul proaspăt.
Adăugați un gust de sare și piper la gust și zeama de lamaie.
Puteti pune cata apa doriti pentru a ajunge la consistența dorită.
Feliile de paine daca preferati sa le dati un gust deosebit se ung cu ulei de masline pe ambele parti se sareaza si se prajesc putin in toaster.
Va dorim pofta buna!