Liam Hemsworth – Si eu sunt vegan!

Liam Hemsworth este vegan pentru propria sănătate, precum și pentru bunăstarea animalelor.

Liam a luat decizia de a lua veganul în mai 2015.

Liam păstrează lucrurile simple, consumând multe fasole, orez și salate . Produsul său ” go-to-smoothie”    este umplut cu alimente nutritive cum ar fi spanacul, fructele de padure, untul de migdale și pulberea de proteine, pe care le amestecă de câteva ori pe zi.

Hemsworth s-a născut în 1990 la Melbourne, Australia fiind cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Craig și Leonie Hemsworth. Când Hemsworth avea 8 ani el și familia s-au mutat la Phillip Island. Hemsworth spune că a petrecut mult timp acolo facand surfing cu frații săi.

Inainte de a deveni actor, Hemsworth a avut un job sezonier constand in montarea podelelor. Meseria de actor nu i-a suras pana cand nu s-a dus la liceu si a decis sa urmeze pasii fratilor sai mai mari, de asemenea actori. In 2007, Liam a inceput filmarile pentru telenovela Neighbours, in care aparuse si fratele sau mai mare Luke. In 2008, Liam a jucat in The Elephant Princess, in rolul lui Marcus, un atragator chitarist. Acesta a fost unul dintre cele mai importante roluri ale sale.

A avut totodata o aparitie meteorica in filmul Knowing alaturi de Nicolas Cage. In 2009, Liam trebuia sa joace alaturi de Sylvester Stallone in filmul regizat de acesta, The Expendables, dar pana la urma personajul lui Liam a fost sters din scenariu. In acelasi an, regizorul Kenneth Branagh i-a propus acestuia sa apara in filmul Thor ce se va lansa in 2011. Din pacate Liam a pierdut rolul in fata fratelui sau mai mare Chris. Cu toate acestea, norocul i-a suras pana la urma si lui Liam. Desi de doar trei saptamani in Los Angeles, fara un agent de publicitate si cu foarte multe roluri refuzate de catre regizori, Liam a primit rolul lui William Blakely in filmul The Last Song alaturi de Miley Cyrus, ecranizare dupa romanul omonim al lui Nicholas Sparks.

Desi ambii Liam si Miley au negat mereu o asa zisa relatie dintre ei, pana la urma in martie 2010 acestia au declarat ca se intalneau in secret de mai bine de 10 luni. Cei doi s-au despărțit în august 2010.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.