Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima paginăProducători

Producători

«1»
Rondina

Rondina

Rondina Fermaggio

produse
PHYSIS OF CRETE

PHYSIS OF CRETE

PHYSIS OF CRETE

produse
Sano Vita

Sano Vita

Acum 25 de ani, când a început povestea SanoVita, oferta de produse alimentare sănătoase de origine vegetală era destul de limitată. Astăzi, este ceva obișnuit să mâncăm cereale la micul dejun, să adăugăm nuci și semințe în salate sau să alegem pastele integrale. Oamenii sunt mai atenți la etichetele produselor înainte de a le cumpăra, sunt mai atenți la a ține sub control consumul de zahăr și sunt mai preocupați de legătura dintre alimentație și sănătate. Este, desigur, loc de mai bine, dar sunt vizibile dorința și interesul de a trăi mai mult și mai bine. Iar noi ne propunem să fim alături de români în acest demers.

https://www.sanovita.ro/

Zaganu

Zaganu

Fabrica de Bere Buna 

Zăganu este o micro-berărie independentă, 100% românească fondată în 2013 de Alexandru şi Laurenţiu, doi tineri antreprenori.

Ne mândrim cu o producţie anuală de 0.0049 milioane de hectolitri de bere artizanală, nepasteurizată, îmbuteliată şi etichetată semiautomat. Producţia este asigurată de o echipă mică de localnici pricepuţi din comuna Măneciu, în frunte cu maestrul nostru berar.

Micro-berăria noastră se află la poalele vârfului Zăganu din munţii Carpaţi, aproape de staţiunea Cheia, în satul Măneciu-Ungureni, judeţul Prahova. Zăganu, atât muntele cât şi berea poartă numele unei specii de măiastre de vultur (vulturul bărbos), vânat până la dispariţie în urmă cu 100 ani.

Berea pe care o producem în această micro-berărie se numeşte Zăganu şi este o bere artizanală, nepasteurizată, fabricată doar din ingrediente uşor de citit şi pronunţat: apă, malţ, hamei şi drojdie.

Am început să producem primele 2 sortimente de bere în octombrie 2013: o bere blondă stil Pilsner şi o bere brună stilul Brown Ale, ambele fermentate natural timp de minim 21, respectiv 30 de zile, apoi îmbuteliate în sticle (0.5L) sau butoaie (30L), cu un termen de valabilitate de 45 de zile.

Acesta este motivul pentru care berea Zăganu este îmbuteliată doar la cerere, în funcţie de comenzile primite de la partenerii care au decis să ne vândă berea - baruri, bistrouri, băcanii şi magazine specializate.

Începând din octombrie 2015, odată cu aniversarea de 2 ani, am lansat 2 beri noi, speciale, care să ne completeze portofoliul: Zăganu India Pale Ale şi Zăganu Roşie (Red Belgian Ale). Ambele sunt nepasteurizate, nefiltrate, produse cu o drojdie de fermentaţie înaltă, şi măturate timp de minim 23 zile.

În 2016 am lansat o nouă bere în ediţie specială, un Pale Ale numit Adonis, după numele primului zăgan văzut pe cerul României după peste 80 de ani de la dispariţie.

produse
GNC

GNC

GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii si lider Mondial in domeniul suplimentelor nutritive.

Din 1935, firma GNC ofera  la nivel global suplimente nutritive de cea mai buna calitate.
GNC stabileste  standardul in industria suplimentelor nutritive prin excelenta si autenticitate in etichetare, siguranta ingredientelor si eficienta produselor, ramanand totodata in topul tehnologiei de ultima ora in domeniul stiintelor nutritionale.

Expertii GNC sunt responsabili de realizarea cercetarilor in domeniul suplimentelor si de analizarea tuturor organizatiilor pe plan Mondial pentru a sustine dezvoltarea suplimentelor de o calitate exceptionala.

Consiliul Medical Consultativ GNC este alcatuit din medici de renume Mondial ce sustin crearea si dezvoltarea acestor produse de TOP.

 

produse
Pangea Food

Pangea Food

Pangea Food

produse
Edenia

Edenia

Toate produsele Edenia sunt alese cu atentie la detalii. Mancarea buna poarta gustul locului din care vine, asa ca am cautat sa iti oferim experienta gustului autentic.

Am gasit cele mai bune legume in regiunile unde pamantul fertil, soarele generos si clima blanda le ofera conditiile perfecte pentru o aroma desavarsita. Mazarea vine din Lunca Dunarii si la doua ore jumatate de la recoltare ajunge in punga Edenia. Pentru pui, am fost in Bretagne si pentru lasagna in Italia. Codul vine la tine din nordul Atlanticului. Il congelam in ziua in care il scoatem din ocean, ca sa se pastreze proaspat pana la tine acasa. Fiecare produs Edenia vine cu garantia calitatii oferita de ingrediente si de originea lor.

produse
Nursing Garden

Nursing Garden

Nursing Garden

produse
Oatly

Oatly

Cererea de lapte vegetal va fi din ce în ce mai mare în următorii ani pentru că cei mai mulți consumatori vor alege să protejeze mediul și animalele și să consume băuturile vegetale cu cel mai mic impact asupra mediului. Oatly este producătorul de băuturi din ovăz care studiază an de an impactul asupra mediului și alege să producă acest aliment hrănitor, ecologic și extrem de plăcut la gust pentru consumatorii din toată lumea.

Dacă și tu vrei să protejezi lumea în care trăim și să fii parte din trendul care alege variante vegetale de produse, alege o băutură produsă responsabil, de o companie care studiază mereu și mereu efectele asupra mediului și vrea să îl protejeze. 

produse
Verdino

Verdino

       Un Pas Înainte, Niciunul Înapoi


        Surprinzător, povestea noastră nu începe în lanuri de mazăre. În 2019, am făcut un pas uriaș, asemenea celui de pe Lună, și am pus la încercare abilitățile proteinelor din mazăre. Ce am creat nu a fost un produs. Ci o piață. O întreagă lume de gusturi și arome familiare – dar cu ceva diferit. Brusc, pentru același gust delicios al cârnaților, micilor și mezelurilor nu mai era nevoie nici de sacrificiul animalelor, nici de soia.
Iar asta face ca Verdino să fie Verdino.

produse
Bonduelle

Bonduelle

Bonduelle

produse
GymBean

GymBean

GymBean

produse
Soria Natural

Soria Natural

Soria Natural

produse
Produs Romania

Produs Romania

Produs Romanesc

produse
Vegan Gourmet

Vegan Gourmet


Despre Vegan Gourmet

O afacere de familie
Vegan Gourmet a aparut din dorinta comuna de a beneficia de un stil de viata vegan, fara a face rabat de la gust. Am inteles ca daca vrem sa atingem acest tel trebuie sa ne unim fortele.


In urma cu 3 ani, Ana Maria – Vegan Gourmet Chef – nu doar că voia să demonstreze beneficiile unei diete pe baza de plante, dar își dorea să gaseasca o alternativa vegana la branza care să ii satisfaca pofta de “ceva cremos și sărățel”.

Prin pasiune culinara, inspirata de tehnici artizanale de productie a branzei și mult devotament, a creat o alternativa vegan la brânză, iar rezultatul este unul cremos si foarte gustos.

Astazi suntem hotarati să ne asiguram ca persoanele care au renuntat la lactate inca pot avea placerea experientei de a consuma branzeturi, dar într-o forma mult mai sanatoasa si mai etica

produse
GNC-VEGA

GNC-VEGA

GNC-VEGA este gama vegana de suplimente nutritive, minerale si vitamine plant-base.

recomandate in atletism, ciclism sporturile de echipa cat si pentru buna functionalitate a organismului.

produse
Alpro

Alpro

AM VĂZUT VIITORUL ȘI E PLANT-BASED
Vrem să fim o sursă de inspirație pentru tine și pentru toți cei cu care împărțim această planetă extraordinară, astfel încât, cu ajutorul plantelor, să facem un pas important către o lume mai bună.


AI TOT SPRIJINUL NOSTRU
Știm că poate fi complicat să-ți impui un stil de viață sănătos și sunt multe obiceiuri vechi la care nu e ușor să renunți, așa că venim în ajutorul celor care aleg o schimbare cu produsele noastre delicioase pe bază de plante. Suntem aici pentru a-i încuraja pe toți cei care încearcă, pentru că orice pas - mai mare sau mai mic - e încă un pas pe calea cea bună. Contează să progresezi - și suntem convinși de asta încă din anii '80, când am deschis drumul produselor alternative pe bază de plante.

produse
 LAO GAN MA

LAO GAN MA

 LAO GAN MA

produse
KASET

KASET

KASET

orez premium tailandez

produse
Royal Umbrella

Royal Umbrella

Produse Thailandeze Royal Umbrella

produse
Chinkiang

Chinkiang

Chinkiang

produse
Ketjap Kental

Ketjap Kental

Ketjap Kental

produse
WR
produse
Pantai Norasingh

Pantai Norasingh

Pantai Norasingh, a legend who is known for his honesty and royalty had inspired ourcompany to be named after him as a role model in the companies running of business.     Established on a solid ground with great expertise and experiences since 1962,Pantainorasingh Manufacturer Co.,Ltd. Is a major front runner among producersand exporters of Authentic Thai Sauces, Seasonings and Chili Paste in Thailand.The Thai brand of Pantainorasingh has widely been trusted for its renowned qualitiesin culinary attainments for over 40 years in the local and international markets.“The Pantainorasingh Brand” has been welcomed and exported to more than 40 countriesaround the world, namely, United States of America, Canada, Europe, The Middle East,Australia, and many Asian countries.

produse
Haday

Haday

Haday

produse
6  SHINHO

6 SHINHO

6  SHINHO

produse
Tao Tao

Tao Tao

Tao Tao

produse
Kangleshifu

Kangleshifu

Kangleshifu

produse
ABC

ABC

ABC

produse
ERAWAN

ERAWAN

ERAWAN

produse
Golden Royal Bowl

Golden Royal Bowl

Golden Royal Bowl

produse

Știri