Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima pagină ConserveFasole rosie boabe Bonduelle

Fasole rosie boabe Bonduelle

Preț13.09Lei
  • Greutate:
    0.400 Kg
Fasole rosie boabe Produs sterilizat. Bogată în fibre. Delicioasă în garniturile calde, dar puteţi încerca şi în salate. INGREDIENTE fasole roşie boabe (48%); sos (52%): Apă, sare, zahăr, amidon modificat de porumb, oțet de alcool, boia ardei dulce, usăuroi pudră, piper alb pudră. Condiții de păstrare și depozitare A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.

Costuri de livrare estimative

începe la 20.00Lei

Avem 1 în stoc

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 3 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Fasole rosie boabe  Bonduelle
Fasole rosie boabe  Bonduelle
Fasole rosie boabe Produs sterilizat. Bogată în fibre. Delicioasă în garniturile calde, dar puteţi încerca şi în salate. INGREDIENTE fasole roşie boabe (48%); sos (52%): Apă, sare, zahăr, amidon modificat de porumb, oțet de alcool, boia ardei dulce, usăuroi pudră, piper alb pudră. Condiții de păstrare și depozitare A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h. Caracteristici și nutrienți Recunoaștem fasolea roșie după gusăul dulceag și textura moale atunci când este gătită. Fasolea roșie se număra printre alimentele cu bogate valori nutrițională, făină un carbohidrat sănătos și bogată în proteine, contribuie cu success la o dietă echilibrată! Este un aliment care atunci când este consumat coresăunzător reduce nivelul colesterolului, reglează zahărul din sânge, ajută la scăderea în greutate. Organizaţia Internaţională a Sănătăţii (WHO) recomandă consumarea a 20 – 40 g de amidon zilnic, în timp ce în 100 g de fasole roşie uscată se găsesc 25 g din această substanţă. Amidonul dă senzaţia de saturare, oferind organisăului multă energie, pe care acesta o va consuma treptat, pe durata întregii zile. Fasolea roşie mai conține magneziu, zinc, potasău şi multe vitamine din grupa B. Potasăul, care se află în proporție de 9% în 100 g de fasole roșie fiartă, este unul dintre micronutrienții ce contribuie la funcționarea sănătoasă a mușchilor și celulelor din organism. Toate acestea, sub un conținut de 93 kcal per 100 g. Sezonalitatea acesteia Fasolea roșie este o legumă care este gata de recoltă abia la începutul toamnei, după 90-115 zile de dezvoltare. Aceasta poate fi culeasă numai după ce planta - frunzele, tulpina și păstăile - se usucă complet. Unul dintre aspectele care conduc la o recoltă reușită de fasole roșie este un sol bogat, aerat, într-un climat cald și temperat. Când se poate consuma? Fasolea roșie este dispoțibilă pe tot parcursul anului, deoarece o găsim comercializată sub formă de boabe uscate și conserve! Tips & tricks Nu uitați că, pentru eficiența gătirii, fasolea roșie boabe trebuie înmuiată cu aproximativ 8 ore înainte de preparare. Timpul de gătire variază în funcție de dimensăune și soiul boabelor, între 30 și 90 de minute în Apă clocotită. Dacă sunt conservate, le puteți adăuga direct la felurile de mâncare preferate. Acestea pot fi consumate la rece său ușor încălzite. Atunci când timpul este limitat, fasolea la conservă poate fi o variantă Perfectă atât pentru vestitul chilli con carne, cât și pentru ciorbe său salate bogate în fibre. Specificații alimentare Cei mici se pot bucura de preparatele din fasole roșie după vârsta de 15 luni, deoarece boabele pot irita intestinal și pot fi dificil de mestecat. Descoperă rețetele Bonduelle cu fasole roșie atent selectată. Bucură-te de legume în fiecare zi!