Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima pagină Asia VeganPASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB (SHIRO MISO) HIKARY 400 G

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB (SHIRO MISO) HIKARY 400 G

Preț19.62Lei
  • Cod:
    4902663008941
  • Greutate:
    0.400 Kg

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB (SHIRO MISO) HIKARY 400 G

Pasta de soia este considerata una dintre sosurile esentiale ale bucatariei asiatice autentice.

Specialisti culinari  spun ca pasta de soia fermentata are aroma Umami, considerata ca fiind cea care da gust absolut delicios tuturor mancarurilor in care se foloseste.

Miso-ul alb sau miso-ul Shiro este miso-ul pe care îl veți vedea adesea fiind folosit în supe și salate. Este fabricat din soia fermentată și orez și, în ciuda faptului că este numită miso albă, pasta are de fapt o ușoară nuanță galbenă.

Spre deosebire de celelalte tipuri de miso, miso-ul alb este de obicei fermentat doar pentru o perioadă scurtă și are un gust dulce ușor.

Datorită gustului său ușor, miso-ul alb este considerat cel mai versatil tip de miso de pe piață și poate fi găsit în majoritatea rețetelor.

Poate fi consumata cruda, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si cu pasta de ardei iute.

Cum să gătești cu miso alb: Cel mai bun mod de a găti cu miso alb este să-l folosești ca marinată sau în salate. Dacă doriți să faceți supă de miso, miso-ul alb ar fi, de asemenea, alegerea ideală, deoarece nu este prea puternic la gust.
Pasta de soia este o componenta a supelor (la japonezi celebra Miso) si a sosurilor iar la coreeni cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si uneori, tempeh, seitan in varianta vegana. Se foloseste o lingurita de Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

Costuri de livrare estimative

începe la 20.00Lei
Producător:

Există în stoc

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 3 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Produs Nou
PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB  (SHIRO MISO) HIKARY 400 G
PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB  (SHIRO MISO) HIKARY 400 G

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ALB (SHIRO MISO) HIKARY 400 G

Pasta de soia este considerata una dintre sosurile esentiale ale bucatariei asiatice autentice.

Specialisti culinari  spun ca pasta de soia fermentata are aroma Umami, considerata ca fiind cea care da gust absolut delicios tuturor mancarurilor in care se foloseste.

Miso-ul alb sau miso-ul Shiro este miso-ul pe care îl veți vedea adesea fiind folosit în supe și salate. Este fabricat din soia fermentată și orez și, în ciuda faptului că este numită miso albă, pasta are de fapt o ușoară nuanță galbenă.

Spre deosebire de celelalte tipuri de miso, miso-ul alb este de obicei fermentat doar pentru o perioadă scurtă și are un gust dulce ușor.

Datorită gustului său ușor, miso-ul alb este considerat cel mai versatil tip de miso de pe piață și poate fi găsit în majoritatea rețetelor.

Poate fi consumata cruda, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si cu pasta de ardei iute.

Cum să gătești cu miso alb: Cel mai bun mod de a găti cu miso alb este să-l folosești ca marinată sau în salate. Dacă doriți să faceți supă de miso, miso-ul alb ar fi, de asemenea, alegerea ideală, deoarece nu este prea puternic la gust.
Pasta de soia este o componenta a supelor (la japonezi celebra Miso) si a sosurilor iar la coreeni cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si uneori, tempeh, seitan in varianta vegana. Se foloseste o lingurita de Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

Produse Noi

Cele mai Vândute

Știri