Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima pagină Asia VeganPASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400 G

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400 G

Preț19.62Lei
  • Cod:
    4902663008958
  • Greutate:
    0.400 Kg

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400g

Pasta Miso este utilizată în principal pentru supe, dar o puteți adăuga la sosuri de salată, supe, cartofi prăjiți sau chiar la o marinată pentru tofu, seitan,tempeh.. etc.

Pasta de soia este considerata una dintre sosurile esentiale ale bucatariei asiatice autentice.

Miso este produs de obicei prin fermentarea boabelor de soia cu cereale și sare. Există numeroase variante cu diferite niveluri de rezistență, culoare și aromă.

Miso-ul roșu este cel mai înțepător dintre diferitele tipuri de miso de pe piață. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Aka miso și este poate singurul miso care este adevărat numelui său, deoarece îl veți vedea sub forma unei paste maro închis sau roșu.

Miso-ul roșu se face de obicei folosind boabe de soia și orz fermentate sau alte tipuri de cereale. Miso-ul roșu este lăsat, de obicei, să fermenteze mai mult timp decât cel al miso-ului alb și galben pentru a obține această culoare.

Datorită lungimii fermentației, miso-ul roșu este, de asemenea, foarte sărat, așa că va trebui să-l folosiți cu grijă la gătit. Majoritatea bucătarilor de casă ar folosi doar un pic de miso roșu pentru o masă plină de aromă.

Cum să gătești cu miso roșu: Miso-ul roșu poartă de obicei umami puternic, ceea ce îl face grozav de utilizat atunci când gătești carne sau legume. Spre deosebire de miso-ul alb și galben, miso-ul roșu nu este întotdeauna potrivit pentru utilizarea în supe.

 Alternarea unui tip de miso cu altul nu are întotdeauna același gust, așa că chiar și schimbarea albului cu miso roșu vă poate strica felul de mâncare! 


Poate fi consumata cruda, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si cu pasta de ardei iute.
Pasta de soia este o componenta a supelor (la japonezi celebra Miso) si a sosurilor iar la coreeni cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si uneori, tempeh sau seitan. Se foloseste o lingurita de Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

Costuri de livrare estimative

începe la 20.00Lei
Producător:

Există în stoc

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 3 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Produs Nou
PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400 G
PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400 G

PASTA DE SOIA JAPONEZA MISO ROSU (AKA MISO) HIKARY 400g

Pasta Miso este utilizată în principal pentru supe, dar o puteți adăuga la sosuri de salată, supe, cartofi prăjiți sau chiar la o marinată pentru tofu, seitan,tempeh.. etc.

Pasta de soia este considerata una dintre sosurile esentiale ale bucatariei asiatice autentice.

Miso este produs de obicei prin fermentarea boabelor de soia cu cereale și sare. Există numeroase variante cu diferite niveluri de rezistență, culoare și aromă.

Miso-ul roșu este cel mai înțepător dintre diferitele tipuri de miso de pe piață. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Aka miso și este poate singurul miso care este adevărat numelui său, deoarece îl veți vedea sub forma unei paste maro închis sau roșu.

Miso-ul roșu se face de obicei folosind boabe de soia și orz fermentate sau alte tipuri de cereale. Miso-ul roșu este lăsat, de obicei, să fermenteze mai mult timp decât cel al miso-ului alb și galben pentru a obține această culoare.

Datorită lungimii fermentației, miso-ul roșu este, de asemenea, foarte sărat, așa că va trebui să-l folosiți cu grijă la gătit. Majoritatea bucătarilor de casă ar folosi doar un pic de miso roșu pentru o masă plină de aromă.

Cum să gătești cu miso roșu: Miso-ul roșu poartă de obicei umami puternic, ceea ce îl face grozav de utilizat atunci când gătești carne sau legume. Spre deosebire de miso-ul alb și galben, miso-ul roșu nu este întotdeauna potrivit pentru utilizarea în supe.

 Alternarea unui tip de miso cu altul nu are întotdeauna același gust, așa că chiar și schimbarea albului cu miso roșu vă poate strica felul de mâncare! 

Poate fi consumata cruda, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si cu pasta de ardei iute.
Pasta de soia este o componenta a supelor (la japonezi celebra Miso) si a sosurilor iar la coreeni cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si uneori, tempeh sau seitan. Se foloseste o lingurita de Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.