Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima pagină Asia VeganPasta Tamarind WR 360G

Pasta Tamarind WR 360G

Preț16.35Lei
  • Cod:
    8718868145352
  • Greutate:
    0.360 Kg

 

Pasta tamarind WR 360g

Ingrediente:

 

  • Tamarind 65%, apa, corectori de aciditate (acid citric, acid acetic), zahar, sare, amidon modificat (porumb), colorant (caramel), agent de ingrosare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu).

 

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Greutate neta: 360g

Tara de origine: Olanda

Caracteristici

Energie 257 kJ/ 61 kcal
Total grasimi 0 g
Total carbohidrati 15 g
Proteine 0.25 g
Sare 3.9 g
din care saturate 0 g
din care zaharuri 10.1 g
Tara de origine Olanda

    Tamarindul (Tamarindus Indica) este un arbore exotic din familia Fabaceae, care produce fructele cu acelasi nume. acestea au o forma de pastai maronii mai mari, in interiorul carora se gaseste o multitudine de seminte invelite intr-o pulpa carnoasa cu gust dulce-acrisor. Pulpa aceasta (tot maronie) se deshidrateaza in mod natural si se transforma intr-o pasta lipicioasa (foarte inchisa la cculoare). Frunzele arborelui de tamarind sunt utilizate in medicina (in Filipine, acestea sunt folosite sub forma de ceaiuri pentru scaderea febrei cauzata de malarie, sau pentru tratarea afectiunilor gastrice si digestive). Pe langa utilizarea sa in scop medicinal, scoarta de tamarind este utilizata si la fabricarea mobilei, deoarece este un lemn foarte dens si durabil (are culoarea rosie stralucitoare) Originar din Sudan si Madagascar, arborele de tamarind s-a raspandit imediat in zonele tropicale si subtropicale. Uneori, originila sale ii sunt atribuite Indiei, poate deoarece India este astazi cea mai mare tara producatoare de tamarind din lume (Tamar-I-hind= „curmalele Indiei”). Nu e de mirare, deci, ca tamarindul este un ingredient cheie al bucatariei indiene, dar si al Asiei de Sud-Est si Americii de Sud (in special Mexic). -indicata pentru pregatirea mancarurilor tipice bucatariei indiene -reprezinta un bun stimulator al tranzitului intestinal -este un fruct cu gust dulce-acrisor -este bogat in zahar, vitamina C, vitamina B si calciu -este folosit la numeroase prajituri, bauturi acidulate si snack-uri, mancare, sosuri -se combina excelent cu carnea si legumele (ex: lintea, mazarea sau fasolea) etc.

Costuri de livrare estimative

începe la 20.00Lei
Producător:

Există în stoc

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 3 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Produs Nou
Pasta Tamarind  WR 360G
Pasta Tamarind  WR 360G

Pasta tamarind WR 360g

Ingrediente:

 

  • Tamarind 65%, apa, corectori de aciditate (acid citric, acid acetic), zahar, sare, amidon modificat (porumb), colorant (caramel), agent de ingrosare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu).

 

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Greutate neta: 360g

Tara de origine: Olanda

Caracteristici

Energie 257 kJ/ 61 kcal
Total grasimi 0 g
Total carbohidrati 15 g
Proteine 0.25 g
Sare 3.9 g
din care saturate 0 g
din care zaharuri 10.1 g
Tara de origine Olanda

    Tamarindul (Tamarindus Indica) este un arbore exotic din familia Fabaceae, care produce fructele cu acelasi nume. acestea au o forma de pastai maronii mai mari, in interiorul carora se gaseste o multitudine de seminte invelite intr-o pulpa carnoasa cu gust dulce-acrisor. Pulpa aceasta (tot maronie) se deshidrateaza in mod natural si se transforma intr-o pasta lipicioasa (foarte inchisa la cculoare). Frunzele arborelui de tamarind sunt utilizate in medicina (in Filipine, acestea sunt folosite sub forma de ceaiuri pentru scaderea febrei cauzata de malarie, sau pentru tratarea afectiunilor gastrice si digestive). Pe langa utilizarea sa in scop medicinal, scoarta de tamarind este utilizata si la fabricarea mobilei, deoarece este un lemn foarte dens si durabil (are culoarea rosie stralucitoare) Originar din Sudan si Madagascar, arborele de tamarind s-a raspandit imediat in zonele tropicale si subtropicale. Uneori, originila sale ii sunt atribuite Indiei, poate deoarece India este astazi cea mai mare tara producatoare de tamarind din lume (Tamar-I-hind= „curmalele Indiei”). Nu e de mirare, deci, ca tamarindul este un ingredient cheie al bucatariei indiene, dar si al Asiei de Sud-Est si Americii de Sud (in special Mexic). -indicata pentru pregatirea mancarurilor tipice bucatariei indiene -reprezinta un bun stimulator al tranzitului intestinal -este un fruct cu gust dulce-acrisor -este bogat in zahar, vitamina C, vitamina B si calciu -este folosit la numeroase prajituri, bauturi acidulate si snack-uri, mancare, sosuri -se combina excelent cu carnea si legumele (ex: lintea, mazarea sau fasolea) etc.