Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |
Prima pagină Asia VeganSos Soia Dulce KETJAP KENTAL, 750 ML

Sos Soia Dulce KETJAP KENTAL, 750 ML

Preț22.89Lei
  • Cod:
    8710161006026
  • Greutate:
    0.750 Kg

Sos de soia

Light: este cel mai vechi si cel mai folosit condiment al Extremului Orient, obtinut la prima presare a boabelor de soia fermentate. Are rolul de a amplifica aromele in procesul de gatire, se poate adauga in timpul gatirii sau la sfarsit, ca si adaos de sare. De altfel, in bucataria asiatica sosul de soia este de multe ori un substitut al sarii. De asemenea, este baza pentru foarte multe dip-uri.
In retetele chinezesti, daca se precizeaza “sos de soia” se refera numai la sosul light. Nu se inlocuieste niciodata sosul light cu cel dark, gusturile sunt total diferite.

Dark si dublu dark: asa cum ii spune numele, este inchis la culoare, mai gros ca si textura decat cel light, datorita adaosului de zahar sau melasa. Se foloseste numai la gatit conform retelor, nu face parte din dip-uri.

Ambele tipuri de sos de soia, dar in special cel light, pot fi aromatizate cu ciuperci, chili, zahar (sosul de soia dulce este foarte popular in bucataria Indoneziana).

 

Conservant E211, aroma, spices.

Allergens- soya.

Valori nutritive pe  100g

Energie  (kcal) - 186 kcal

Grasimi - 0.7 g din care grasimi saturate 0.3 g

Carbohidrati- 42 g din care 40 g zahar

Proteine - 2.9 g

Sare - 2.33 g

Costuri de livrare estimative

începe la 20.00Lei
Producător:

Există în stoc

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 3 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Produs Nou
Sos Soia Dulce KETJAP KENTAL, 750 ML
Sos Soia Dulce KETJAP KENTAL, 750 ML

Sos de soia

Light: este cel mai vechi si cel mai folosit condiment al Extremului Orient, obtinut la prima presare a boabelor de soia fermentate. Are rolul de a amplifica aromele in procesul de gatire, se poate adauga in timpul gatirii sau la sfarsit, ca si adaos de sare. De altfel, in bucataria asiatica sosul de soia este de multe ori un substitut al sarii. De asemenea, este baza pentru foarte multe dip-uri.
In retetele chinezesti, daca se precizeaza “sos de soia” se refera numai la sosul light. Nu se inlocuieste niciodata sosul light cu cel dark, gusturile sunt total diferite.

Dark si dublu dark: asa cum ii spune numele, este inchis la culoare, mai gros ca si textura decat cel light, datorita adaosului de zahar sau melasa. Se foloseste numai la gatit conform retelor, nu face parte din dip-uri.

Ambele tipuri de sos de soia, dar in special cel light, pot fi aromatizate cu ciuperci, fructe de mare, chili, zahar (sosul de soia dulce este foarte popular in bucataria Indoneziana).

Dupa provenienta: cele mai populare souri de soia sunt cele chinezesti si japoneze. Au gust diferit, reteta de productie fiind diferita. In general, preparatele chinezesti se consuma cu sos de soia chinezesc, respectiv cele japoneze cu sos de soia japonez, dar este o regula relativa.

Alergeni: soia, gluten
Provenienta: Indonezia

Produse Noi

Cele mai Vândute

Știri