Coșul meu

0 produse
  • Acasă +
  • |
  • |

Termeni şi condiţii

Termeni si conditii


  1. ELEMENTE DEFINITORII


GoVegan.Ro – este denumirea comerciala a X3M BIT SYSTEMS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, B-dul Bucurestii Noi, Nr. 62, Bl. 3, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1568/2005 cod unic de inregistrare fiscala RO17170190


Vanzator – GoVegan.Ro


Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in site si efectueaza o Comanda.


Client – persoana fizica peste 18 ani / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre GoVegan.Ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre GoVegan.Ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.


Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.


Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

Site – domeniul www.GoVegan.Ro si subdomeniile acestuia.


Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.


Bunuri – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.


Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.


Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.


Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.


Document – prezent, Termene si Conditii.


Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.


  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE


2.1. Site-ul www.GoVegan.Ro, denumit in continuare GoVegan.Ro, este proprietatea X3M BIT SYSTEMS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, B-dul Bucurestii Noi, Nr. 62, Bl. 3, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1568/2005 cod unic de inregistrare fiscala RO17170190


2.2. Utilizarea site-ului GoVegan.Ro de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos.

2.3. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.4. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.


2.5. Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului. Recomandam citirea cu atentie a paginii "Termeni si conditii".


2.6. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.7. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.8. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

2.9. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
2.10. Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea "Contact".


3. PUBLICITATE

3.1. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea GoVegan.Ro in acest sens.

3.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere.

3.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.


4.  PROCEDURA DE VANZARE ONLINE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, GoVegan.Ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel GoVegan.Ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa echipei GoVegan.Ro prin email la  contact@GoVegan.Ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

4.2. Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul va primi un mail care confirma inregistrarea comenzii pe site, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

4.3. Toate preturile produselor în Site sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxele de greutate suplimentara pentru coletele ce depasesc 3 kg vor fi calculate dupa ambalarea si cantarirea coletelor si vor fi comunicate clientilor in scris sau telefonic.

4.4. Promotiile, reducerile de pret - Toate promotiile prezente in site sunt valabile in intervale de timp precizate punctual si in limita stocului disponibil.

4.5. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 600 RON ne rezervam dreptul sa solicitam plata in avans prin virament bancar. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 600 RON ne rezervam dreptul sa solicitam o confirmare prin telefon ca si conditie obligatorie pentru expediere.

4.6. Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.GoVegan.Ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Confirmarea telefonica constituie conditie pentru expedierea coletului.

4.7. Comenzile clientilor care prezinta un istoric lipsit de bonitate prin neacceptarea/neridicarea coletelor de la Posta si firmele de curierat vor putea fi onorate numai cu plata in avans prin virament bancar.

4.8. GoVegan.Ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clientii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios.


5. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate specific. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat (Plati.Online) de GoVegan.Ro, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;


6. PRODUSELE OFERITE DE GOVEGAN.RO

6.1. Produsele comercializate prin intermediul GoVegan.Ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

6.2. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv GoVegan.Ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.
6.3. Nu exista valoarea minima necesara pentru lansarea unei comenzi.

6.4. Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

6.5. Achizitionarea si folosirea suplimentelor alimentare nu exclude consultul medical de specialitate.
6.6. Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul GoVegan.Ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul GoVegan.Ro. Cu toate ca Vanzatorul face eforturi pentru a actualiza informatia prezentata este posibil ca aceasta sa nu fie corespunzatoare ultimei variante de produs existente. Daca constatati unele inadvertente, va rugam sa ne anuntati pe adresa office@GoVegan.Rosi vom actualiza informatia in cel mai scurt timp posibil.


7. FACTURARE – PLATA

7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.GoVegan.Ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

7.2. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul GoVegan.Ro conform acestor "Termeni si conditii" se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs), prin Ordin de Plata in avans sau in online prin card bancar la finalizarea comenzii. In cazul platilor in avans livrarea se va efectua numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. 

7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3. Pretul pentru produsele vrac (care se cantaresc) va fi calculat in functie de greutatea reala pe care o primiti. 

7.4. Pretul primit in momentul confirmarii ferme a comenzii prin email sau telefonic, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura. In ciuda eforturilor noastre pot exista produse afisate pe site cu pret gresit, stabilit in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari GoVegan.Ro.

7.5. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau si in pachetul/coletul trimis .

7.6. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.7. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de GoVegan.Ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

7.8. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre GoVegan in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7.9. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@GoVegan.Ro.

7.10. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în  condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele  VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod  CVV2/CVC2).  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează  datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată  către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.  Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de  schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele GoVegan


8. LIVRAREA COMENZII

8.1. GoVegan.Ro isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzii inainte de onorarea acesteia.
8.2. Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier intern sau extern (Nemoexpress), de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, in termen de maxim 48 de ore in Bucuresti si 2 - 4 zile in restul localitatilor din Romania. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.
8.3. Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil.
8.4. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre GoVegan.Ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GoVegan.Ro de la acest client.

8.5. Pentru comenzile mai mici de 250 Lei taxa de transport este de 20 Lei (in limita a 3 Kg.) atat pentru Bucuresti cat si pentru tara. Pentru comenzile ce depasesc sau sunt egale cu 250 Lei transportul este gratuit in limita a 3 Kg/colet. Daca comanda cantareste peste 3 kilograme, pentru fiecare kilogram aditional clientul va platii 1Leu/Kg.


9. SESIZARI, RECLAMATII

9.1 Orice sesizare cu privire la neconformitatea produselor se face in scris, in maxim 48h de la primirea coletului, pe adresa de e-mail office@GoVegan.Ro. Sesizarile ulterioare nu mai pot fi luate in calcul.

9.2 Orice sesizare legata de erori de procesare (ex: lipsa produs din colet, produs expediat gresit, cantitate gresita, gramaj gresit, erori facturare s.a) se trimite in scris pe adresa de email office@GoVegan.Ro in maxim 48h de la primirea coletului.

9.3 Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare. Desigur, facem eforturi sa raspundem tuturor sesizarilor in 24h, insa in unele situatii, cand depindem de verificari si raspunsuri de la partenerii din lantul de distributie, acest lucru nu este posibil.


10. DREPTUL DE RETRAGERE

10.1. Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe e-mail, la adresa office@GoVegan.Ro sau prin posta, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.    

10.2. Renuntarea la cumparatuta este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

10.3. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);

2) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Astfel, produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

10.4. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile (art.14, alin.1).

10.5. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

10.6. Conform legii, GoVegan.Ro va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de Client iar Pentru Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.


11. RASPUNDERE

11.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

11.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

11.4. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre GoVegan.Ro, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.


12. DECLINAREA RESPONSABILITATII

12.1. Deteriorarea coletelor in timpul transportului: Daca la primirea coletului prin curierat rapid Cumparatorul observa orice deteriorare a ambalajului (cutia uda, turtita, rupta, banda adeziva dezlipita si/sau orice alte semne de deteriorare), Cumparatorul are obligatia de a refuza primirea coletului concomitent cu solicitarea intocmirii unui proces verbal de deteriorare, de catre Agentul Curier. Acceptatea coletului deteriorat fara proces verbal anuleaza posibilitatea unei reclamatii ulterioare catre firma de curierat si atrage dupa sine imposibilitatea despagubirii. 

12.2. Descrierea si proprietatile produselor (Specificatii): Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietățile, recomandarile și metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri Web de referință pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile științifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea GoVegan.Ro. 

12.3.  In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. GoVegan.Ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dvs legale.13. COMENTARIILE UTILIZATORILOR DE PE GOVEGAN.RO

13.1. Utilizatorii sitului GoVegan.Ro pot face comentarii la adresa produselor oferite spre vanzare, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila (comentariile trebuie sa nu aiba continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca dreptul de proprietate intelectuala sau viata privata a altor persoane, sa nu contina contine virusi sau orice alta forma de spam).

13.2. GoVegan.Ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va fi putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. In cazul in care utilizatorul trimite alte informatii decat cele legate strict de procesul de achizitionare a produselor de pe site, se considera ca utilizatorul confera GoVegan.Ro dreptul gratuit, neexclusiv, nelimitat, irevocabil si retransmisibil de a folosi, adapta, modifica, reproduce, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media aceasta informatie.


14. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Politica de confidentialitate se aplica tuturor interactiunilor cu website-ul nostru: www.GoVegan.Ro.

Datele dvs. personale sunt colectate și prelucrate de catre X3M BIT SYSTEMS SRL. SRL, societate româna cu sediul in Bucuresti, B-dul Bucurestii Noi, Nr. 62, Bl. 3, Sc. A, Et. 2, Ap. 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1568/2005 cod unic de inregistrare fiscala RO17170190

. („Societatea”), in calitate de Operator de date personale.

14.1 - Datele personale pe care le prelucram

Colectam de la dvs. urmatoarele categorii de date personale:

- datele dvs. de identificare (numele complet);

- datele dvs. de contact (e.g.: nr. de telefon, email);

- adresa de livrare;

- adresa de facturare (in cazul in care este diferita de adresa de livrare).

In ceea ce privește datele colectate prin utilizarea modulelor cookie, va rugam sa cititi sectiunea dedicata acestora.

14.2 - Cum colectam datele personale

Va informam ca sunteti liber(a) sa decideţi daca sa ne furnizati aceste date personale. Cu toate acestea, in lipsa acestora, desfașurarea raporturilor contractuale nu va fi posibila.

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate direct de la dvs.:

- prin crearea unui cont de client, pentru facilitarea unei comenzi viitoare, ori, in lipsa acestuia, prin completarea datelor dvs. la plasarea unei comenzi;

- prin completarea formularului de contact și transmiterea unui mesaj catre Societate (doar datele dvs. de identificare și datele de contact).

Adresa de livrare, respectiv adresa de facturare vor fi solicitate doar la plasarea efectiva a unei comenzi. Crearea unui cont de client este posibila doar cu introducerea datelor de identificare și a adresei de email și alegerii unei parole, fie prin conectarea cu plug-inul Facebook.

14.3 - Scopurile și temeiurile legale ale prelucrarii

Colectarea datelor dvs. personale este strict limitata la ceea ce este necesar pentru scopurile avute in vedere de catre Societate și se va limita strict la aceste scopuri:

a) Activitati privind achizitionarea de catre dvs. de produse:

- incheierea și executarea contractului și livrarea comenzii de produse;

- alte activitati și actiuni derivate din incheierea și executarea contractului;

- acordarea de beneficii conform politicii GoVegan.Ro

Transmiterea de newslettere, in scopuri promotionale și de marketing.

Posibilitatea oferirii unor raspunsuri la mesajele transmise de clienti prin intermediul formularului de contact.

b) Prelucrarea datelor dvs. in scopurile mentionate anterior se intemeiaza pe unul dintre urmatoarele temeiuri:

- Executarea unui contract (i.e. contractul privind achizitionarea unor produse) – sunt prelucrate urmatoarele date personale: datele dvs. de identificare, datele dvs. de contact, precum și adresa (adresele).

- Interesul legitim al Societatii, in ceea ce privește transmiterea newsletterului catre clientii noștri, pentru produse și servicii similare sau, dupa caz, consimtamântul dvs. pentru transmiterea newsletterului, in cazul in care optati expres pentru acest serviciu – sunt prelucrate datele dvs. de identificare și datele dvs. de contact. De asemenea, pe interesul nostru legitim se intemeiaza și solicitarea unor date personale având in vedere posibilitatea ulterioara de a va contacta cu o lamurire/un raspuns la mesajul dvs., precum și desfașurarea unor activitati statistice.

14.4 - Adrese IP și cookie-uri

GoVegan.Ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor pentru:

a) administrarea site-ului;

b) exploatarea eventualelor probleme legate de site;

c) pentru identificarea (nepersonala) a utilizatorilor;

d) pentru efectuarea unor statistici cu privire la:

- realizarea unor analize despre caracteristicile colective și despre comportamentul utilizatorilor;

- masurarea interesului utilizatorilor privind anumite sectiuni ale site-ului;

- simplificarea și creșterea eficacitatii utilizarii;

- eficienta site-ului și imbunatatirea continutului acestuia;

- dezvoltarea produselor oferite;

- administrarea site-ului.

e) identificarea utilizatorilor ilegali;

GoVegan.Ro poate utiliza cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere text, care sunt plasate pe dispozitivele vizitatorilor de catre serverele web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru lansarea programelor si nu sunt capabile sa infecteze calculatoarele cu virusi. Cookie-urile sunt emise in mod expres catre câte un utilizator, si pot fi citite doar de serverele web aflate sub acelasi domeniu ca si serverul web care le-a emis. Scopul cookie-ului este acela de a semnala serverului web ca Utilizatorul a mai vizitat pagina respectiva. Cookie-urile ofera posibilitatea pentru GoVegan.Ro sa urmareasca cât de des viziteaza utilizatorii site-ul si ce activitaţi desfasoara in cadrul acesteia.

Cookie-urile pot fi "directe" si sunt stabilite de domeniile pe care le vizitati in acel moment (ex. GoVegan.Ro) sau cookie-urile "terte" ce sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitati (de ex. alte domenii decat GoVegan.Ro).

In general cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre dvs. si fara ele GoVegan.Ro nu ar putea functiona sau livra serviciile dorite (autentificare, cos de cumparaturi etc).
(b) De performanta: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre modul in care dvs. utilizati situl GoVegan.Ro (de ex. cele mai populare pagini, care metoda de conectare intre pagini este cea mai eficienta, daca exista mesaje de eroare de pe paginile web). Acestea sunt concepute pentru a ajuta la imbunatatirea functionarii si a experientei dvs. pe situl nostru.

Informatiile colectate de acest tip de cookie nu identifica utilizatorii.

GoVegan.Ro utilizeaza Google Analytics pentru a analiza traficul de internet, program furnizat de Google, Inc. (Google). Google Analytics utilizeaza cookie-uri pentru a ajuta GoVegan.Ro sa analizeze modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul. Informatiile generate de aceste cookie-uri despre utilizarea GoVegan.Ro (inclusiv adresa dvs. IP) sunt transmise și stocate de Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google.

In orice moment puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs. Trebuie sa retineti ca, daca faceti acest lucru, este posibil sa nu puteti utiliza intreaga functionalitate a GoVegan.Ro.

(c) Functionale:  aceste cookie-uri tin minte alegerile facute in decursul timpului pentru a putea imbunatati experienta dvs.

d) Cookie-urile de publicitate: aceste cookie-uri colecteaza informatii despre obiceiurile dvs. de navigare pentru a face publicitatea relevanta. Ele sunt folosite pentru a putea limita numarul de vizualizari ale unei reclame și pentru a putea masura eficacitatea unei campanii publicitare.

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe.

Cele per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ul web). Cele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

Cookie-urile folosite de GoVegan.Ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Globessl, Pinterest, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar.

Optiunile dumneavastra privind cookie-urile
Actionand asupra setarilor de confidentialitate din browserul dvs. puteti bloca toate cookie-urile. Acest lucru ar putea face ca multe situri web sa nu functioneze corespunzator, afectand experienta dvs. de navigare. Puteti selecta si acorda permisiunea de utilizare doar pentru cookie-urile siturilor pe care le folositi in mod curent.
Un ghid complet al publicitatii online de tip comportamental (livrata pe baza intereselor utilizatorului) si al confidentialitatii online puteti gasi la adresa http://www.youronlinechoices.com/ro/ (in limba romana). Aici veti gasi informatii despre modul de functionare al publicitatii comportamentale in mediul online si pasii pe care trebuie sa ii urmeti pentru a va proteja datele personale pe internet.
La adresa www.allaboutcookies.org puteti gasi informatii complete despre modul in care sunt folosite modulele cookie.


14.5 - Plug-in-uri de retele sociale

Site-ul web utilizeaza plug-in-uri de la operatori de retele sociale (i.e. Facebook) pentru facilitarea crearii unui cont de utilizator. Atunci când optati pentru aceasta, browserul dvs. realizeaza o conexiune directa la serverul operatorului retelei sociale. Prin accesarea acestuia, operatorul retelei sociale va fi informat de faptul ca ati accesat site-ul nostru (puteti regasi aceasta informatie inclusiv la accesarea Facebook), iar noi va vom putea identifica cu acel cont. Este strict optiunea dvs. daca veti utiliza sau nu acest plug-in.


14.6 - Durata de stocare

Datele personale ale dvs. vor fi stocate pentru o perioada limitata de timp, la stabilirea acesteia fiind luat in considerare momentul incetarii raporturilor contractuale, precum și orice obligatii legale existente de retentie a unor date peste aceasta perioada. La expirarea acestor termene, datele dvs. vor fi șterse, cu exceptia cazului in care ati consimtit pentru prelucrarea datelor dvs. de identificare și a celor de contact in scopul transmiterii de newsletter, situatie când vor fi pastrate doar aceste date.

Datele personale colectate prin intermediul formularului de comanda necesare executarii contractului si livrarii comenzii sunt pastrate pe o perioada de 10 ani de la ultima comanda. Datele personale colectate pentru crearea unui cont, in cazul in care nu a existat nici o comanda, sunt pastrate pe o perioada de 3 ani de la ultima logare sau pana la primirea cererii de anulare a consimtamantului acordat. Datele personale furnizate prin completarea formularului de contact sunt pastrate pe o perioada de 3 ani de la momentul colectarii. Datele personale colectate in scop de marketing pentru trimiterea de newslettere in care a fost acordat un consimtamant in mod express sunt pastrate pana la primirea cererii de anulare a consimtamantului.

De altfel, atunci când prelucrarea are la baza consimtamântul dvs., va puteti retrage acest consimtamânt oricând, fie prin transmiterea unei solicitari catre noi, fie accesând linkul de dezabonare existent in fiecare email.


14.7 - Persoane terte

Datele dvs. personale pot fi dezvaluite numai pentru scopurile si pentru acele terte parti enumerate mai jos. Vor fi luate toate masurile adecvate pentru a va asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu legislatia in vigoare.

a) companiile care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi: Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Mailchimp;

b) agentiile media, cum ar fi cele care organizeaza campanii promotionale

c) companiile implicate in functionarea sitului nostru

d) companiile de transport insarcinate cu efectuarea livrarilor si procesatorul de plati (daca s-a optat pentru plata in sistem electronic)

e) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde avem o obligatie legala.

Aceste terte parti care au acces la datele dvs personale vor putea utiliza aceste informatii doar in scopurile specific indicate de catre noi. Ne vom asigura intotdeauna ca aceste terte parti sunt supuse obligatiilor de confidentialitate si de securitate in conformitate cu contractele semnate si cu legile aplicabile.
Pentru tarile cu sediul in UE: respectarea Regulamentului European pentru protectia datelor.

Pentru tarile cu sediul in SUA: incheierea de contracte standard aprobate de Comisia Europeana sau asigurarea ca acestia sau inscris in programul PrivacyShield (a se vedea www.privacyshield.gov)


14.8 - Securitatea datelor personale

Pentru noi, securitatea, integritatea si confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt foarte importante. Societatea va implementa masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, modificarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor legale. Pentru protejarea informatiilor colectate de la dvs. GoVegan.Ro foloseste certificarea Secure Sockets Layer (SSL).

Daca descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertaţile dvs. vom notifica Autoritatea Naţionala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale (ANSPDCP) in termen de 72 de ore. Veti fi, de asemenea, informat(a) personal cu privire la incidentul de securitate daca acesta este de natura sa prezinte un risc ridicat pentru drepturile si libertaţile dvs.

14.9 - Drepturile dvs.

Aveţi urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

i) Dreptul de acces la datele personale. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele personale cu privire la dvs. pe care Societatea le prelucreaza.

ii) Dreptul de a obtine rectificarea sau ștergerea datelor personale („dreptul de a fi uitat”)Aveti dreptul de a solicita rectificarea datelor personale incorecte, incomplete sau neactualizate, precum și ștergerea datelor dvs. personale, spre exemplu, in cazul in care aceasta nu este necesara sau este nelegala sau atunci când va retrageti consimtamântul pentru prelucrarea acelor date pentru care anterior ati consimtit. Datele personale a caror retentie se face in conformitate cu prevederile legale nu pot fi șterse.

iii) Dreptul de a obtine restricţionarea prelucrarii datelor personale. in situatiile prevazute de lege, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

iv) Dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale. Puteti solicita transmiterea, fie catre dvs., fie catre un alt operator de date, a unei copii a datelor personale pe care Societatea le prelucreaza cu privire la dvs.

v) Dreptul de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. Puteti exercita acest drept in legatura cu datele personale care nu sunt cerute de dispozitii legale imperative, care nu sunt necesare pentru executarea contractuluia și care nu sunt nici solicitate de catre Societate, pe baza intereselor sale legitime. De asemenea, aveti posibilitatea de a va retrage consimtamântul cu privire la acele activitati de prelucrare intemeiate pe consimtamântul dvs., retragere ce poate fi exprimata oricând și care conduce la eliminarea datelor dvs. cu caracter personal din baza noastra de date in cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile; cu privire la acele date personale colectate in temeiul unei obligatii legale sau in temeiul unui interes legitim al Societatii, retragerea consimtamântului nu produce niciun efect.

vi) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. GoVegan.Ro nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar pentru persoanele vizate.

vii) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Bdul. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211, +40.318.059.212,, fax: +40.318.059.602: email: anspdcp@dataprotection.ro, pagina web: www.dataprotection.ro.


14.10 - Exercitati-va drepturile

Daca aveţi orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriţi sa ne adresaţi vreo solicitare, precum si sa va exercitaţi oricare din drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@GoVegan.Ro sau la numarul de telefon 0727 143 034

Fiecare solicitare va fi analizata in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de o luna.

In cazul in care consideraţi ca nu am soluţionat toate cererile dvs. sau sunteţi nemulţumit(a) de raspunsurile noastre, puteti formula o plângere impotriva noastra catre ANSPDCP. Autoritatea de supraveghere va va informa cu privire la stadiul si la soluţia plângerii, intr-o perioada rezonabila de timp.15. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

15.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a GoVegan.Ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

15.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de GoVegan.Ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al GoVegan.Ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al GoVegan.Ro.

16. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului

17. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.GoVegan.Ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.GoVegan.Ro va fi considerate o tentativa de fraudare a site-ului www.GoVegan.Ro si va face obiectul unei plangeri penale ;la organelle de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.19. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre GoVegan.Ro si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti

Știri