Venus Williams – Si eu sunt vegan!


Când Venus Williams fost diagnosticata cu o boală autoimună, și-a dat seama că este timpul să facă o schimbare în stilul său de viață. „Am fost diagnosticat cu o boală autoimună și am vrut să-mi mențin forma si sanatatea. Odată ce am început să mănânc o dietă vegetariană, m-am indragostit de conceptul de alimentatie sanatoasa a corpului in cel mai bun m

od posibil „, a declarat ea pentru revista Healt.
Venus Williams a fost diagnosticat cu sindromul Sjögren în 2011, cariera sa de tenis a ajuns aproape la o final. După un sezon bplin de răniri și retrageri de la meciuri, ea a anunțat că suferă de boala autoimună destul de frecventă care cauzează uscăciunea ochiului și uscăciunea gurii, precum și durerea articulară și oboseala.

Starea ei a împiedicat performanțele sportive, în cele din urmă, determinând-o să se retragă din Open US în turul al doilea. Williams a reușit să se întoarcă pe teren cu un tonus si intr-o forma de zile mari , datorită unui tratament adecvat – și a unei schimbări drastice în dietă. Ea a devenit „raw vegan” inseamna alimentatia vegana fara foc (vegan = fara ingrediente de origine animala, ci doar vegetala), in care alimentele de baza sunt:
Legumele – intr-o varietate cat mai larga si multe frunzoase folosite in salate si sucuri.
Germenii si vlastarii – seminte germinate de legume crescute in plantute care sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature si care sunt surse majore de proteine complexe, usor de asimilat si digerat.
Semintele si nucile – surse de proteine complexe si acizi grasi esentiali.
Fructele in stare naturala sau uscata, dar nu intr-un procent mare.
Superalimentele, gen algele marine, care reprezinta sursa cea mai complexa de minerale din lume si pana la cacao raw si diverse prafuri vegetale bogate in nutrienti complexi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.